Wegens covid-maatregelen verzoeken we u om online te reserveren. Wij kijken er naar uit jullie terug te ontvangen en volgen alle maatregelen die opgelegd zijn door de overheid om jullie zo veilig mogelijk te laten tafelen. Voor onze reservaties werken we met vaste tijdsblokken, gelieve deze gerespecteerde tijdsblokken te respecteren. Dit wil zeggen dat uw tafel beschikbaar is gedurende 90 minuten vanaf startuur reservatie. Gelieve uw aankomst-en vertrekuren te respecteren zodat we iedereen in de beste omstandigheden kunnen ontvangen. Bij een verandering van het aantal personen of in geval van annulatie vragen wij u om ons hiervan tijdig te verwittigen. Met dank, het Zwaan-team.

familiefeestjes

 

Dé traiteur voor uw communies of lentefeest. 
Viert uw kind zijn eerste communie, plechtige communie of lentefeest? Maak er een onvergetelijke dag van en kies voor een allround cateringformule.

De zwaan Catering heeft ook voor elke babyborrel of babydrink een voordelige oplossing, thuis geleverd of afgehaald.

Heeft u een speciaal jubileum te vieren? Of viert u dit jaar uw huwelijksverjaardag? Drie- of viergangenmenu’s, uitgebreide banketten, koude of warme buffetten… alles is mogelijk! 

Wij bezorgen u en uw gasten een onvergetelijke culinaire avond, waar een vlotte bediening en kwalitatieve gerechten centraal staan. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Sluit Menu